Wijzig je omslagfoto
Marie Jose Hilhorst
Wijzig je omslagfoto
Als coach leef en denk ik mee bij dat wat je tegenkomt als gezinshuisouder in het leven en werken met de in-huis-geplaatste kinderen. Coachen is voor mij iemand ondersteunen in dat wat hij of zij zelf te ontdekken of te doen heeft. Daarbij ben ik betrokken, bied ik houvast, doe voorstellen, spiegel en confronteer, waar mogelijk met een dosis humor. Ik kan lastige situaties niet oplossen maar je wél helpen inzicht te krijgen, stil te staan, eigen patronen, waarden en overtuigingen te herkennen en zo ruimte te vinden voor ander denken, voelen en handelen. Ik werk met wat er is, soms vanuit een creatieve insteek maar ook 'gewoon' met een goed gesprek of een fijne wandeling.
Ervaring: Groepsleider jeugdzorg; Docent en coach Saxion Hogeschool; eigen coachpraktijk (2010), en sinds 2014 coach en intervisiebegeleider van vele gezinshuizen.
Opl.: Verlies- en rouwbegeleiding voor coaches; gecertificeerd Effortless Coach, ITIP-coachopleidingen, systeemdenken, mindfulness, psychodrama.
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Amersfoort (reistijd geen punt, online coaching ook mogelijk)
2
Ja
1 apr 2014

Coach| Loopbaanbegeleider| Coach bij rouw en verlies| Trainer persoonlijke en professionele ontwikkeling (Post-hbo)| Trainingsacteur.

NOBCO, aansluitnummer 34870

52.1868027
5.3913982